22/2/09

A 1 PUNTTTTTT DE PRIMERAAAAAAAAA!!!!!!!!



Cronica de Antonio Martinez Fabra:


Emocionant vesprada d’escacs, a priori com s’esperava, el priner clasificat contra el segon virtual, és a dir, els dos millors equips de la categoría i no defraudà a ningú.

Prompte començaren bé les coses, el Sr. Fos, i mestre del club, acabava la seua partida en poc més d’una hora, molt superior en la partida, i al final arriva a tindre torre de més, porta 7 de 7, un crackkkkk. 1-0 A l’any que bé tindra rivals més fortssss.

Després tinguerem que esperar un parell d’hores per veure el següent punt, era a la partida D’Amadeo, tenia una posició millor, peró tenia que rematar, i així va ser, comença a estar millor, fins que apretá tant la posició que el seu rival va tindre q abandonar, perqué va fer una combinació molt bona, el mate era imparable. Esta en forma. 2-0 (Progresa adecuadamente).

La vesprada pareixia que anava tot sobre rodes, peró no, les partides estaven prou igualades, podia pasar de tot, i així va ser.
En la partida de Fidel, aná de més a menys, d’una posició que podia traure coses, passà a quedarse perdut, un parell d’errors i els apurs de temps, el tombaren a Fidel, una llástima de partida perqué mereixque algo més. 2-1 Ánim a la setmana que ve serà.

Tauletes del Sr. De la Calle, una partida prou trabà i al mateix temps prou oberta, podia passar de tot, i es comença a canviar peces i s’arriva a un final amb alfils i peons molt complicat de guanyar, es podia haber perdut també. 2,5-1,5 Just el empat.

Mala partida de Ricardo, en tot moment estava tancat darrere i a esperar, molt complicada la partida, i efectivament el temps que ho sap tot, anava quedant-se pitjor posició, segons passaven les jugades, fins que ja no podia aguantar més, un error en apurs de temps es deixa una peça i clar es queda perdut. 2,5-2,5 Tots tenim males partides.

Juanvi jugava?¿ si senyors, ja era hora de vore jugar a Juanvi no?¿ i veurel en un final, increíble, “dios existe”, pues hui era el dia de vore que fins la partida de Juanvi es va lluitar fins al final, el dia ho valia, i l’encontre també, i la partida molt trabà es lluitá fins a l’últim moment, potser podria haber tret algo més, pero la posició era complicada i no estava clar. Just empat. 3-3 Pel que es veu Juanvi anava disfresat de jugador d’escacs (hui si que suà la camiseta, ojala tots els dissabtes foren carnaval).



Quedaven dos partides, i ja eren quasi les 9,no sabia si mirar la partida d´Arturet o Del arco, la cosa estava molt igualada, es podia olorar en l’ambient un posible 4-4, perqué les dos partides estaven molt trabades, Del arco perdia d’un peo desde l’apertura, si es que el reixos van ser en generrrrr, peró aguantà i tancà molt bé la posició durant tota la partida, i va obtindre un molt bon mig puntet que podia valdre l’encontre. 3,5-3,5 Un dels millors finalistes de partides del club.

Quedava el plat fort senyors, tauler 8 Sr. Arturet, ixe tauler que normalment acava el primer de cada match, per ser el més rapid, peró no, hui tocava patir i per aixó estavem allí, per disfrutar dels escacs i saber patir, tot campió té que sufrir, i així va ser, tota la partida molt igualada, es més, es respirava en l’ambient que farien taules i mira habriem acavat 4-4, perooooo noooo, veguerem un Arturet per primera vegada arribar a un final igualat i complicat, on es veuen els bons jugadors, Arturet vegue el plá correcte per primer guanyar un peó important i después aguantar l`avantatge i fer patir a tots, perqué segurament habria pogut rematar abans, peró també es veritat, que “ Mas vale tarde que nunca”. Un punt molt ven guanyat i que val una classificació virtual i ara a rematar en elx el primer lloc, molt bé Arturet, bona partida. 4,5-3,5.


Només queda felicitar al equip del club escacs Sueca ha estat a la altura conseguint dos punts molt importants ben fet cracks!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.