24/5/09

Local 2009, ronda 3 : Sorpresa en Las Gaunas!!!



La tercera ronda del Local 2009 que es disputà al Ateneu aquest dissabte ens ha dut molta emoció i unes quantes sorpreses.
La gent ja esta posant-se el mono de treball i començem a vore bones partides amb mes o menys qualitat pero sobretot lluitades...no totes... pero d´aixo ja parlare més avant.
En la primera taula la partida estrel.la de la ronda: Fidel-DelaCalle, Fidel obri amb e4 i DelaCalle va triar una siciliana(si es que este home juga de tot..) entraren en la variant tancada de la Siciliana en una partida molt igualada. Juan desaprofita varies ocasions i clar aço es com el futbol qui perdona...palma...Fidel es va imposar al final aconseguint peça per dos peons. Amb aquesta victoria fidel es col.loca lider., i molts el donaven per mort despres del interclubs 2009.


En la segona taula DelArco - Amadeo una partida molt lluitada en la que pareixia que Delarco acavaria imposant-se pero Amadeo es va mostrar combatiu com sempre i va saber aguantar en un final de torres per aconseguir un bon mig punt.El veterano Delarco fara parlar a mes d´un.

En la tercera taula R.Cebolla va demostrar que l ´experiencia es un grau i més en els escacs. En un final molt igualat amb Miquel Mañez pareixia que el resultat seria taules pero Mañez s´enganya i a Ricardo li falta temps per agarrar el punt sencer i col.locarse lider amb Fidel.Proxima ronda es voran les cares Fidel i Ricardo... a vore que passa.

En la cuarta taula Vivo-Arturo feren taules de Mestres pero cap dels dos ho es. Vivo intenta sorprendre a arturet amb 1-d4 Cf6 2- g4 ?! pero Arturo va decidir eixir de la possible preparació de Juanvi.Poc a poc les negres anaren quedant-se millor fins el punt que era el moment d´obrir la posició i entrar com els GEOS pero entre que les negres no ho veien clar, i Vivo proposa taules s´acorda el repart del punt. Arturo esta conseguint bones posicions pero deuria ser més combatiu, no es pot jugar pensant en el ELO....
En la cinquena taula la sorpresa en las Gaunas...Carles guanya a Cristobal jugant molt be tota la partida, poc a poc la cantera va apareguent i no crec que Cristobal siga l ´unic que s´endura una sorpresa. Hi ha que dir que va ser un greu error de Cristobal deixant-se un doble de cavall en el final pero avans d ´aixo Carles tenia peó de més i una posicio més forta que "la linea Gustav".Les partides hi ha que patirles per a guanyar...



En la sexta taula Espasa va perdre una partida que tenia be contra S.Mañez pero esta demostrat que els errors en el local es paguen cars i Paco amb esta ja van tres derrotes.La classificacio no reflexa la combativitat de Paco ni les ganes que li posa en totes les partides segur que arrivaran els puntets.De Mañez que dir... lo de sempre va jugar amb el seu estil de sempre posicional i va saber arreplegar el punt sencer.
Vorem que passa la setmana que ve esperem que hi haja molta emoció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.