27/2/11

Primera derrota de la temporada: Xativa 4,5 - C.E Sueca 3,5

Ahir el Sueca va patir la primera derrota de l´any i a mans del col.lista el Xativa. Una derrota per la minima prou dolorosa ja que ens estrenavem com a liders, es molt probable que la classificació fora la responsable del relaxament del equip. Enguany està molt complicat, hi ha moltissima igualtat i hem d´anar concentrats al maxim totes les partides, no com ahir. Esperem que aquesta derrota siga util i desperte a la gent del somni que estaven visquent.
En un ambient cordial el match començava a les 17 :00 hores i hagueren de passar varies hores per a moure el marcador. El primer en acavar va ser DelArco, no estava gens concentrat ahir i Albuixech ho aprofità entregant una peça per a destroçar l ´enroc de Delarco. Juan va tindre que entregar dama per a no rebre mate pero a les poques jugades va tindre que signar la planilla, una llastima.
Les coses empitjoraven per al Sueca ja que Fidel amb les peçes blanques va perdre en una defensa francesa, no va trovar el plan correcte i el seu rival es feia amb el centre aconseguint una posició predominant.2-0 per als locals, aço obligava quasi quasi a guanyar la resta de partides.
La primera victoria del Sueca va ser graciés a Delacalle, amb les blanques Juan va saber rematar al seu rival en una Nimzoindia.
Començaven els apurs de temps i la tensió en la sala pujava considerablement sobre tot despres de la derrota del nostre capità Ricardo.
Tenia peça per tres peons pero no va llegir correctament la posició i va tindre que inclinar el rei, 3-1 per al Xativa.
Amadeo apretava el marcador guanyant amb les peçes negres, bona partida del suecà estava en ganes de sang ahir. Molt agressiu es llençava contra el de Xativa i no va parar fins aconseguir el puntot!

El 3-3 en el marcador va ser possible graciés a la victoria de Arturo, el seu rival jugant amb molta precaució durant tota la partida va aguantar correctament. Pero al final , no se si pels nervis, va permetre un canvi de dames i entra en un final d´alfil vs cavall inferior.Un finalet ben jugat pel suecà.
Les dos partides decisives foren la de la primera taula i la octava, Corujo s´imposava a Fos en un Panov, una partida molt violenta. Al octau tauler Cristobal en una posició superior es va fer un lio ell assoletes i va permetre jaque continuo, taules i aixina s´escapava el match.

La setmana que ve ens visita el Benimodo,la derrota d´ahir del Sueca no va ser l´unica sorpresa de la jornada, l ´ Alacant també va perdre amb el Carcaixent...La classificació està més apretada que mai.."Hagan sus apuestas señores!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.