25/1/09

Ronda 3 Interclubs: Victoria sobre el Beniganim 5,5 - 2,5

Una victoria molt treballada sobre el Beniganim per 5,5- 2,5 fa que el Club Escacs Sueca es situe lider en solitari gracies al Cullera (ironies de la vida!!!) que empata amb el Carcaixent.

La veritat es que el match començava prou bé;el rival d´Andres no es presenta. En el segon tauler Juan va tindre una partida dificil en la que aguantava la posició amb pinçes pero al final va ser capaç de traure unes taules.
En el tercer tauler Vivó al mes pur estil Petrosian (segons "magnus" un marica de playa) va ser prou diplomatic i acorda taules rapidament Tiki -Taka com diria mes d´un!! El nostre Captain va suar més que Camacho en Korea pero al final conseguí sumar el punt sencer.
La genialitat del dissabte la veguerem en el quint tauler on Mañez sacrifica un caball en f6 que obliga al seu rival a "firmar la boleta".Molt elegant la veritat ja que era mate forçat!!
Amadeo jugant amb les peçes negres només conseguí taules ... quan el seu rival clarament "estava perdut" jejeje!!!! Aixo si eixe mig puntet ens assegura el match!!
En el septim tauler debut de Arturet (servidor..); vaig jugar c4 per primera volta en la meua vida i no m´ana gens mal vaig conseguir el punt sencer pero hi hague prou de cacau en una defensa holandesa en la que el meu rival es posa a atacar i si em descuide casi em "poa".
La decepció de la vespra vingue del ultim tauler on el nostre GM Tarazanovich juga una siciliana mitat schewenningen mitat pelikan (coses dels GM´S).I la veritat es que aconseguí una molt bona posició pero es deixa un peó central ( si si central d´eixos que valen mes que una torre segons Andres) i a partir d´ahi el seu rival armenio li tomba la barraqueta en un TI TA. Aixo si GM Tarazanovich va lluitar fins al final digne de destacar!! clap clap clap!!
Basicament "ma" o "meno" aço es el sinopsi d´un match que ens situa liders.Vorem si la semana que ve en benimaclet podem mantindre la primera plaça i si tenim sort igual Carcaixent punxa....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.