14/6/09

Campionat Local 2009

La sisena i penultima ronda del Local 2009 es disputa el passat dissabte 13 de juny i ens ha deixat una classificació molt apretada de cara a l´ultima i definitiva ronda.Els resultats foren:
1/2 Fidel -Vivó 1/2 En tan sols 9 jugades s´acordaren taules... segons fidel taules de GM pero cap dels dos es gran mestre!!!

0 Carles - DelArco 1 El veterà del club amb la defensa Pirc va aconseguir guanyar a la revel-lació del torneig.Una bona partida de de Del Arco i una gran oportunitat va deixar escapar Carles per a lluitar pel campionat.

1/2 DeLaCalle - Cebolla 1/2 Pareixia que Ricardo estava millor i aconseguiria el punt pero els seus "classics" apurs de temps el varen fer acceptar les taules que pot ser li valguen a DelaCalle per a l´ultima ronda pero no per a Ricardo que finalment deixa escapar les possibilitats de proclamar-se campió local.

0 Amadeo - Arturo 1 D´una apertura un tant estranya acava jugant- se una estructura indo-benoni, la partida estava igualada encara que la posició de les peçes negres era preferible.Pero de sobte un greu error d´Amadeo que volia guanyar un peó li va fer perdre una torre neta... i clar una torre es una torre i Arturo no tingue problemes per a fer-se amb el punt sencer.Un punt que li dona algunes possibilitats a Arturo per a l ´ultima ronda.

1/2 S.Mañez - Marc Ribera 1/2 Gran partida de Marc que va saber aguantar el tipo davant Mañez. El benjamin del torneig demostra bones qualitats per al joc i apunta bones maneres.El final al que arrivaren i on s ´ acordaren les taules era clarament "de taules" per la presencia d´alfils de diferent color, a pesar del peó de més de Mañez.Crec que no haguera passat res greu si Mañez haguera intentat apretar un poquet més.

1/2 Cristobal - Espasa 1/2 Per fí Espasa puntua jugant (contra josep no arriva a jugar) bona partida de Paco encara que haguera pogut traure algo més segons comentaris que vaig sentir. Cristobal per la seua part va deixar passar una oportunitat per a intentar classificar-se en la zona de premis, llastima.

l´altra partida que resta Mañez - Albert no se el resultat, pero a falta d´aquesta partida per saber es pot dir que ha estat plena de taules la siseena ronda i pareiz que tota l´emoció es traslada per a l´ultima ronda en la que el favorit fa unes rondes (fidel) podria endur-se alguna sorpresa depenent dels resultats que es donen.
De moment la classificació es:

1-Fidel Oltra 4,5 pts
2-Juan DelaCalle 4 pts
3-A.Ramón 4 pts
4-DelArco 4 pts
5-Vivo 3,5 pts
6-R.Cebolla 3,5 pts
7-Carles Mico 3,5 pts
8-Amadeo 3 pts
9-S.Mañez 3 pts
10-M.Mañez 2,5 pts *
11-Marc 2,5 pts
12-Cristobal 2,5 pts
13-Albert 2 pts *
14-Espasa 1,5 pts
15-Josep 0,5 pt

* falta saber el resultat entre M.Mañez- Albert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.