15/2/09

Gran victoria del C.E. Sueca!!!! Silla B 1,5 - Sueca 6,5!!!


Una victoria que ens assegura ser liders una setmana més. A priori pareixia que anava ser un match disputat ja que el Silla venia de golejar al Drac i empatar amb el Carcaixent, un dels "cocos" del grup. De la resta de matchs destaquem un altre empat sorpresa del Carcaixent amb el At.Elx i la golejada del Cullera per 8-0 contra el Beniganim. Reclamara també el Beniganim esta derrota davant el comite??....

Pareixia un match complicat pero ben prompte els nostres jugadors deixaren clar el contrari.Al octau tauler el debutant Josep conseguia unes taules en una partida en la que sempre va estar millor pero al final va decidir amarrar el mig puntet. Al septim tauler Cristobal guanyava amb contundencia i el mateix va ocorrer al sext tauler. Passada l ´hora de joc el Sueca s´avançava per 2,5 - 0,5.

Tot anava millor que el que pensavem. El següent en guanyar va ser Mañez , que continua aportant punts; i als pocs minuts també guanyava Toniets trencant la mala racha que duia damunt... enhorabona! Només quedaven tres partides en joc Amadeo guanyava la seua partida amb les peçes negres, DelaCalle va perdre conduïnt les peçes blanques i va ser la sorpresa (negativa...)de la vesprada.

I la partida més emocionant la poguerem vore al primer tauler, on hi hague un combat de qualitat entre dos titulats: amb les blanques el MF bolivià Jorge Molina i amb les negres el nostre MF Andres Fos. Desde l´apertura el jugador del Silla va decidir jugar solid pero Andres no estava dispost a deixar que " es montara la barraqueta" i al mig joc conseguia peó de més encara que el seu rival tenia molta activitat de peçes.Andres va saber aguantar al seu rival i conseguia desfer-se de la pressió contraria en la part de dama. Acabava imposant-se en la que sens dubte va ser la millor partida de la vesprada.

Una victoria que ens dona moral per al tram final de competició en la que hem de jugar contra l´Alberic (la setmana que ve), At.Elche i l´ultima ronda contra el Carcaixent. De moment dos puntets més a la cassola i vorem contra l´ Alberic...

1 comentari:

  1. La setmanaaaaa que beeeeee, a muerteeee que be el albericcccc, "solo vale ganar"

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.