30/5/09

Més Escacs al Local 2009

Hui dissabte 30 de maig el Local 2009 continua jugant-se al Ateneu i conforme ens acostem a les ultimes rondes hi ha més lluita, més emoció,més tensió ...en dos paraules MÉS ESCACS!!!I ens agrada!

En la partida estel-lar de la vesprada R.Cebola-Fidel Oltra, veguerem una apertura Bird especialitat de Ricardo pero Fidel va fer els deures a casa i estava ben estudiaet!Ricardo no es va decidir a atacar i clar poc a poc la roca Fidel anava fent-se una bona posició i aconseguix el punt sencer per a ser lider en solitari del torneig cruçat l ´equador.Enhorabona Fidel!!
En la segona taula DelaCalle va arrivar queixant-se que si treball que si estic cansat.... pero arreplega el punt sencer en una partida molt ben jugada per J.DelaCalle contra el veterano del Local, el Viktor Korchnoi de la Ribera:DelArco.

Hi hagué una partida que es juga unes hores abans va ser la de Mañez -Vivó. Lluita entre "pesos pesats del club".Vivó va aconseguir calitat i poc a poc els apurs de temps i la forta pressió de Vivó feren claudicar a S.Mañez.Ja era hora que el fuster Vivó guanyara una partida.... tot eren taules....enhorabona Juanvi.

Com ve siguent habitual totes les rondes hi ha alguna sorpressa, i la poguerem vore en la quarta taula en la que Carles Micó(amb negres) guanyà a Amadeo en una partida de peó dama.Una victoria molt important per a Carles i no només per la classificació sino per la moral i la confiança que segur li dona per a seguir progressant.Segons comentaris la partida ha estat molt lluitada en la que pareixia que Amadeo passaria per damunt de Carles pero ha sabut aguantar la pressió i aconseguir una millor posició provocant un fallo d´Amadeo que el va fer perdre la partida.

En la cinquena taula s´enfrontaven A.Ramon i Albert Micó, una lluita entre dos generacions.La apertura va ser jugada d´una manera fluixa per Albert que ben prompte es trovaba en una posició restringida i complicada de sostindre. Arturet sacrifica un peó per a obrir linees sobre el rei desenrocat d´Albert, a continuació un sacrifici de calitat d´arturet per a mantindre el rei negre al mig del tauler baix el foc enemic, pero Albert resistia, i tant que resistia inclús hi hague un moment en el que Albert arriva a igualar(no ho he mirat en fritz pero albert millora la seua posició de bon troç).Amb apurs de temps durant tota la partida Albert fa un error que li costa la partida i el punt sen anava per al blanc.Una partida molt interessant plena de possibilitats.Si la cantera seguix progressant d´aquesta forma no em preocupa gens el futur del club.

En la sexta taula el buque insignia del club (be no tant... pero un dels classics) Cristobal aconseguia desfer-se d´una de les sensacions del torneig: Miquel Mañez.Em donava l´impressió abans de la partida que psicologicament havia perdut Mañez.M´explique : crec que massa respete va tindre Miquel.Tobal aconseguia dos peons d´avantatge i s´imposava en un final!c´est la vie!Tobal guanyant finals!
En la septima taula Espasa guanya molt facil, facilissim..... tant com que Josep tingue un lapsus i arriva tard a la partida. Punt sencer per a Paquito sense baixar del autobus,Josep que les partides son a les cinc de la vespra!!!!!

La setmana que ve més escacs al Ateneu i de segur que tindrem bones partides com hui i moltissima més emoció.De moment la classificació es :

1-Fidel 3,5 pts
2-DelaCalle 3 pts
3-Carles 3 pts
4-Vivó 2,5 pts
5-R.Cebolla 2.5 pts
6-A.Ramón 2.5 pts
7-Marc 2.5 pts
8-Cristobal 2 pts
9- Amadeo 2 pts
10-Del Arco 2 pts
11-M.Mañez 1,5 pts
12-S.Mañez 1,5 pts
13-Albert 1,5 pts
14-Espasa 1 pt
15-Josaep 0,5 pt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.