18/5/09

Ronda 2 del Local 2009: por o igualtat?

El passat dissabte 16 es celebra la segona ronda del local 2009 al Ateneu. Pareix que segueix la tonica de la primera ronda es a dir : igualtat , igualtat i més igualtat... o por com alguns diuen.
En la primera ronda guanyaren els favorits excepte a les dos primeres taules on Vivo-Cristobal i Arturo-Fidel mostraren poques ganes de perdre i de guanyar!!; la sorpresa de la primera ronda la va donar Mañez (fill) guanyant a Mañez (pare).

En la segona ronda veguerem partides interessants, en la primera taula DelaCalle guanya a Carles Micó a pesar de la bona posició aconseguida per Carles (que duia negres) en plena apertura amb pressió per la columna d junt a una mala estructura de peons de DelaCalle. Pareix que DelaCalle s´ha proposat guanyar les partides patint...

Al segon tauler l´enfrontament entre dos "viejos zorros" del club : Cebolla i DelArco finalitza en taules... més que por jo diria que es coneixen massa i era el resultat esperat entre dos jugadors de força similar.
A la tercera taula Vivo i Amadeo feren taules en una partida prou tancada segons el que vaig vore en el post-mortem.
Cristobal i Arturo feren taules en una partida que es jugà fins al ultim peó.
Espasa i Fidel jugaren la partida més accidentada de la vespra, Fidel després de les critiques rebudes pel seu pacifisme de la ronda anterior va decidir entrar a matar desde el primer moment i planteja un gambito en l´apertura seguit d´un sacrifici de peça que realment pareix que va en favor de les negres(Espasa), tenia molt mala pinta el sacrifici pero una vegada plantejades les complicacions Espasa s´apura de temps i perdua de partida per bandera... una llastima.

La sorpresa de la vespra la dona Marc Micó que guanya a un veterano del club, Josep, crec que Josep deixa escapar una partida de la que haguera pogut traure mig puntet si haguera estat més precís.

La setmana que ve més escacs al Ateneu, vorem si hi ha alguna sorpresa més... De moment la classificació es :

1-Delacalle 2 punts

2-Cebolla 1,5 pts
3-DelArco 1,5 pts
4-Amadeo 1,5 pts
5-Fidel 1,5 pts
6-M.Mañez 1,5 pts
7-Vivó 1 pt
8-Arturo 1 pt
9-Cristobal 1 pt
10-Marc 1 pt
11-C.Mico 1 pt
12-A.Mico 0,5 pt
13-S.Mañez 0,5 pt
14-Espasa 0 pt
15-Josep 0 pt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.