31/1/10

Derrota per la minima a Elda

El C.E.Sueca ahir no va tindre el seu dia i pergué per la mínima davant del Ruy Lopez d´Elda per el resultat de 4,5 - 3,5. La vesprada va estar plena d´errors tant per part dels nostres jugadors com dels locals.Passada l´hora de joc Toni va perdre la seua partida una llastima perque tenia bona posició pero el seu rival aprofita molt be un error del nostre jugador.

Després Mañez va ser el seguent en perdre,pero no es que li guanyara el rival sino que la va perdre ell mateixa.Entrega una torre pensant que recuperava material pero un error de calcul li costa torre sencera! i clar una torre es una torre!no va poder fer més que firmar la boleta com dirien en Argentina.Després Del Arco va perdre una partida que tenia molt be segons el que ens contava en el viatge de tornada pero deixa pasar una jugada intemitja i li pegaren mate....un mal dia el té qualsevol Juan.El Ruy Lopez es posava 3-0 en el marcador i ens obligava a guanyar en totes les partides o almenys en quatre per a salvar el dia.En el septim tauler Arturo tenia peó de més i una posició molt bona (Fritz dona 1,46 per als que tinguen curiositat) pero va cometre un fallo garrafal i pergué peça.Pero el marcador totalment desfavorable no permitia abandonar i poquet a poquet millorava la posició i la peça de més no es notava perque el blanc tenia un alfil que no jugava res.Arturo guanyà un segon péo i obliga al seu rival a entregar alfil per els dos peons entrant en un final de peons (que esta setmana si que jugà com deu mana) en el que el nostre jugador s´imposà i el C.E.Sueca retallava distancies 3-1. Pero quan la remontada pareixia factible Amadeo va perdre 4-1, Cristobal guanyava una partida en torre de menos!!i pegant-li mate al seu contrari!!Andres guanyava i pareixia que acoseguiriem l´empat pero al final Ricardo no va poder guanyar i feu taules. El C.E.Sueca va perdre per la minima en un match en el que podia haver passat de tot i al final Caissa va afavorir el Ruy Lopez donant-li dos punts molt importants.
La proxima setmana ens toca jugar en casa,per fí, contra l´Alberic equip que l´any passat va ascendir junt amb el C.E.Sueca peró enguany ha començat mal el interclubs i només ha sumat un punt i es col-lista.Esperem que els nostres jugadors estiguen més concentrats que ahir i sumen dos punts més per aconseguir la permanencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.