6/2/10

C.E.SUECA 5,5 - ALBERIC 2,5 : DOS PUNTS MÉS!

El C.E.Sueca ha sumat hui dos punts importantíssims davant del Alberic, dos punts que ens permeten seguir en la primera mitat de la taula classificatoria. En el match el primer en avançar-se al marcador va ser l´Alberic graciés a la victoria del seu jugador al octau tauler. Per part del C.E.Sueca debutava en la categoria Carles Micó,al octau tauler, una llastima que fora amb una derrota.

Es veu que necessita rodatge i sobre tot acostumar-se a la categoria, pero després de la seua bona actuació al local segur que suma punts enguany. La victoria d´Arturo al setè tauler igualava el tanteig a 1,una bona partida jugant una apertura espanyola que remata amb una combinació en la jugada 22- Cxh6, pero tenia una continuació encara més forta 22- Axf7+.
La resta de partides estaven prou igualades i no es veia clar quin podria ser el resultat final pero poc a poc anaren inclinant-se per als locals.Destaquem l´actuació d´Andres al primer tauler on va demostrar la seua classe i enteniment posicional per a acavar saturant al seu rival i fer-se amb el punt.Per fí Fidel guanyà! en una partida molt treballada i aconsegueix trencar una serie de derrotes que començaven a minar la seua moral.Enhorabona Fidel!Vivó lluità una partida i demostrà que no es tan fàcil jugar en els taulers de dalt, un bon mig punt.
Al final el C.E Sueca es feia amb la victoria sumant 6 punts (3 victories 2 derrotes).La setmana que ve visitem Dolores, un equip que va de menys a més i de segur que ens planteja una dura batalla.

Els resultats per tauler són :

1- A.Fos 1
2- F.Oltra 1
3- Vivo 1/2
4- Ricardo 1
5- Del Arco 1
6- A.Albert 0
7- A.Ramón 1
8-C.Micó 0




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.