23/1/11

Segona ronda del Interclubs : Capablanca 4 - C.E SUECA 4

La visita al Capablanca era un match a priori complicat, un desplaçament llarg en el que el nostre club va traure un punt molt important de cara a la clasificació final. Era una vesprada gelada d´eixes de "pel-licula i manteta" pero el match no va ser gens gelat, va ser un encontre molt igualat en el que els dos equips lluitaren fins l´última partida.

Les victories per al C.E Sueca foren posibles graciés a Toni i a Delacalle, Toni remata al seu rival en el mig joc amb un atac molt fort. En canvi Delacalle ens feia patir fins la jugada 70 pero finalment es va imposar en el final al seu rival qui va vendre cara la derrota.
Un error grave de Fidel li costava calitat i a la llarga la partida, Arturo en canvi va tirar a perdre una posició molt prometedora amb un sacrifici que no duia a cap lloc. No és poden tirar a perdre eixes posicions.
La resta de partides acavaren en taules, pot ser el Sueca haguera pogut traure algun mig puntet més com per exemple en la partida del nostre capità, pero pareix que el empat a 4 es el resultat just després de tot.
Menció especial al debutant de la jornada Tarazona, quí va saber defendre el mig punt en un final amb dos peons menys pero alfils de diferents colors.
Un bon punt aconseguit en una visita molt complicada, no crec que molts clubs traguen un resultat positiu contra el Capablanca. Malgrat les oportunitats perdudes l´ambient general era de satisfacció i es pot dir que el Sueca du un inici de temporada brillant. Tres punts de cuatre i contra rivals que l´any passat ens guanyaren.
La setmana que ve ens visita el Orihuela, el match es disputarà el proper dissabte 30 de gener a les 17:00 hores al lloc habitual : el Casino l´Agricultura. El Orihuela ocupa la octava posició amb un punt (derrota davant el Capablanca 4,5- 3,5 i empat amb el Benimodo); segur que ens planteja moltes dificultats i el match es preveu molt dur. Dos punts en joc vitals per al C.E Sueca i poden marcar la diferencia entre estar als llocs davanters de la classificació o en mitat taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.