13/3/11

Desastre en Alacant : Alacant 7 - C.E SUECA 1 !!!!!!

SI HAS LLEGIT BÉ! Alacant 7 - Sueca 1. El que fins ahir era lider de la primera autonomica sur ha caigut estrepitosament amb el Alacant per 7-1. Els de la Ribera es pensaven que tots els dies eren diumenge i el segon classificat ha demostrat el contrari.

Sis derrotes i només dos taules es tot el que els nostres han arreplegat de la visita a Alacant. Ara bé hi ha que dir que el resultat és escandalós , totes les partides han estat molt lluitades i realment és díficil d´explicar el que ha passat.

El primer en perdre va ser Tarazona, quan m´he alçat a mirar les partides Cristobal tenia una posició sana.Columna oberta control-lada per les seues torres i bona disposició de peçes, pero al cap d´una estona he tornat a comprovar com anava i la posició era un desastre. Si volem pujar a divisió d´honor no podem caure en truquets, un canvi mal fet per Cristobal permitix al seu rival fer una clavada i guanyar peça. Pero la vesprada pintava mal, desplaçament llarg i pluja... El següent en perdre Ricardo, en ple mig joc li cau la bandera!!Sis peons, dos torres, dos peçes menors i dames per cap encara al tauler i el seu rellotge 0:00 . Al seu rival crec que encara li quedava 40 minuts, la posició era delicada pero perdre així...En fi Serafí!!

Pero la tragedia continua, Amadeo eixia de l´apertura amb una posició bona, ja m´agradaria per a mi, pero el seu rival aguanta i aguanta.Arriven apurats de temps a un final i segons Amadeo "em vaig desbaratar...".Total 3-0 per als locals i segons Murphy "si algo va mal siempre puede ir a peor".Arturo després d´una partida molt intensa i molt lluitada aplegava a un final de torres taulifer molt díficil forçar practicament impossible, va signar taules quan quedan torre i rei vs torre i rei.

El match ja es donava per perdut quan Fidel es va vore obligat a tombar el seu monarca. Juan també perdia en un final, quan tocava defendre se´n anava per "peteneres" i el seu rival agafava una forta iniciativa que culminava amb atac de mate!Andres desperdiciava varies oportunitas de guanyar en el final contra un rival molt apurat de temps (menys d´un minut al rellotge!!) i va permetre un jaque continuo que el seu rival va vore i es va llençar a la piscina de cap; taules. La ultima partida va ser una especie de parodia del match, m ´explique : Delacalle tenia bona posició durant tota la partida(no guanyant pero era jugable) arriva a un final de torre, alfil i peons contra torre , alfil i peons.Amb els apurs de temps`passa de tindre- la guanyada a tindre taules després de taules a perduda i clar rosco al canto.

Dificil redactar aquesta cronica pero més dur jugar i presenciar el match.Per sort per als nostres aquesta derrota arriva abans de falles.La setmana que ve no es juga l´interclubs per les falles, així que els nostres tenen dos setmanes per a meditar, posar els peus a terra i recuperar-se per al següent match que és contra La Vila. Una final després de la desfeta d´ahir i els nostres han de sumar els dos punts si encara volen aspirar a divisió d´honor....." pa habernos mataó"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.