28/2/10

Objectiu aconseguit! Gandia 3 - C.E.SUECA 5 !!!!!

El C.E.Sueca va aconseguir ahir dos punts davant un rival directe com es el Gandia. El match es va disputar en el cèntric Casino Fomento de Gandia ,tal volta el millor local que he vist per a jugar escacs de tota la provincia de Valencia.

El match va estar molt igualat durant tota la vesprada i no va ser fins al final quan es va decidir. El primer en avançar-se va ser el Gandia graciés a la victoria en el tercer tauler, on jugaven els dos jugadors més veterans dels dos equips: DelArco i Ferrer.El nostre jugador va jugar malament l´apertura i es va vore obligat a abandonar a l´hora de joc.
Cristobal igualava el tanteig 1-1 davant un rival que el superava en ELO, una bona partida del nostre jugador (una setmana més...)
La resta de partides en joc estaven molt lluitades i el resultat del match encara estava en l´aire. Al primer tauler Andres es feia amb el punt sencer en una partida tancada i molt complicada en la que el nostre jugador va saber imposar-se amb peçes negres.
Fidel guanyava davant una defensa Petrov en una variant que fa por jugar ja que implica un sacrifici de peça.El nostre jugador va traure el millor de si en un match díficil i deixava el tanteig 1-3 favorable al C.E Sueca.

Pero els de la Safor en casa son un equip dur de guanyar i ahir ho demostraren, Amadeo va perdre i aquesta derrota deixava el marcador molt apretat:2-3.
Salva Mañez jugant amb peçes blanques va aconseguir un molt bon mig punt en una
partida prou tranquila en l´apertura pero arrivat el mig joc es tornà violenta.
El nostre jugador va saber, mitjançant la seua veterania, amarrar el mig punt.
Arturo al setè tauler guanyava en una partida molt posicional ,d´eixes que li agraden a Andrés, amb aquesta victoria el C.E Sueca es feia amb el match.
Amb el match ja decidit el nostre capità firmà taules amb un dels jovés detacats del Gandia : Bas Mas. Ricardo va saber aguantar bé l´iniciativa del rival i arrivava a un final de torres amb un peó de més, pero el mig punt també era bó. Del match també hem de destacar la cordialitat i el bon ambient en el que ens van rebre els nostres veïns de la Safor, esperem que es salven i pugam tindre més vesprades entretingudes com ahir.

Enhorabona als nostres jugadors per una victoria molt treballada i merescuda davant un rival directe.Amb aquesta victoria la permanència ,objectiu prioritari enguany, ja està aconseguida. La próxima setmana ens visita un dels "cocos" de la divisió : Enric Valor. Esperem vore bones partides a l´Ateneu i qui sap .... tal volta els nostres donen alguna sorpreseta al coco....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.