20/2/11

JA SOM LIDERS !!!

El dissabte dia 19 de febrer jugarem a casa contra el Alcoi , un equip que enganya a la classificació , ja que te molts bons jugadors capaços de sorprendre al mes pintat

Per el Sueca jugàrem: 1.Andrés Fos (1/2) 2-Fidel Oltra (0 )3-Ricardo Cebolla (1) 4-Juan De la Calle (1/2) 5-Arturo Ramón (1) 6-Juan Del Arco (1) 7-Antonio Martínez (1)8-Amadeo Albert (1/2.El resultat fou de Sueca: 5,5 - Alcoi: 2,5.I es que pareix que estem abonats al 5,5, ja que en portem 5 fins ara, encara que sabem que es pura anècdota.
Al 1er tauler Fos aplegà a un final de taules amb peó de menys, encara que el contrari volia el punt sencer i ens va tindre quasi una hora més fins que acceptà l'empat, i es que guanyar a un MF com Fos motiva moltíssim als rivals, en fi mig punt a cada u.

Oltra jugà contra Aracil, un 2202 Elo i ja tenia faeneta, a l'altra serà.
Cebolla fidel al seu estil anà consolidant poc a poc la seva posició i sorprenentment al seu rival li caigué la bandera en una posició molt inferior.
De la Calle amb una francesa aplegà a un complicat final de alfil i peons contra el seu cavall i peons, encara que Fritz li dona avantatge les taules son un bon resultat.

Ramón amb blanques jugà contra un Pirc, guanyà el terreny tàctic canviant torre per dos peces i amenaçant mate en dos el seu rival abandonà.
Del Arco jugà la millor partida seva fins ara, tot un exemple d'estratègia i tàctica amb un esquema irregular que acabà sent un esquema Drac-Pirc!, molt bon punt per Del Arco.

Martinez amb blanques jugà contra una Francesa i aprofità un greu error del rival per caçar-li un cavall i un puntet sencer.

Albert, amb peces negres i la seva francesa aconseguí unes taules molt meritòries vista la posició final en la que el seu rival amenaçava mate a la "prochaine" i es clar, jaque, jaque, jaque, tauletes.
Molt bon resultat del Sueca i amb la derrota del Alacant ANEM LIDERS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.