6/2/11

Una victoria més : C.E SUECA 5,5 - Gandia 2,5

Enguany sense cap dubte el C.E Sueca està protagonizant un dels millors inicis de temporada dels últims anys. La victoria d´ahir davant el Gandia manté al club en els llocs davanters de la clasificació amb sis punts (i encara estem pendents del match Capablanca - Sueca...)

La primera partida en finalitzar va ser la de Fidel, el nostre jugador va trencar la serie de derrotes que duia i amb el mig punt aconseguit segur que es recupera per als seguents encontres. Segons Fidel estava un poquet millor pero ja sabem que per equips mig punt pot fer molta feïna.
El match no va estar exent de pol.lemica, Delacalle aplegava una hora tard! i clar el rosco estava cantat. La partida es va jugar pero el nostre jugador amb 30 minuts i el cap encara pensant en la polémica no va ser capaç d´oposar resistencia a Banyuls.


Andres amb les peçes blanques va superar al jove i prometedor jugador del Gandia, Bas Mas. Una bona partida d´atac del nostre jugador, que presiona tota la partida per a fer- se amb el punt sencer.
El nostre capità s´enfrontava a Ligorio un veterà ben conegut en el circuit valencià d´escacs. Pareixia que el local estava un poquet millor en el moment en que s´acordaren les taules pero tal i com estava el match el mig punt en la butxaca era ben important!
Arturo Ramon s´enfrontava a Juan Bonell, el jugador del Gandia va jugar una defensa francesa molt pasiva i ben prompte es trovava amb problemes per a poder traure les peçes. Va intentar lliberar el seu joc entregant un peó , i clar amb l´ avantatge material el suecà es va dedicar a canviar peçes per a intentar entrar en el final. Finalment Bonell amb sis peons menys! va tombar el seu rei.


Amadeo suma un punt altra setmana més , enguany està demostrant una regularitat que si es capaç de mantindre li poden donar al C.E Sueca moltes "chances" de cara al final de temporada.
Vivó que jugava la seua primera partida de la temporada 2011 tenia peó més pero amb molts apurs de temps (1 minut....) va decidir proposar taules que foren acceptades, ixe mig punt asegurava el match per als locals.
La última partida va ser la de Delarco, com de costum, Juan aquesta setmana es va fer amb el puntot i ben treballat.Va ser clàsica partida de Juan amb les peçes negres, l´alfil de rei en "fianchetto " i tot ben assegurat, per a imposar- se al final .

La setmana que ve visitem al Casino Novelda, un rival que l´any passat ens planteja molts problemes (4,5- 3,5 per al Sueca). Aquesta setmana els de Novelda guanyaren als seus veïns de Torrevieja per la minima, es a dir no ens podem confiar si volem mantindre la serie de victories.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.